dilluns, 7 d’agost del 2017

Comencen els sortejos!!!

Vols gaudir d'una o dos nits més esmorzar en un dels 190 establiments que ofereix el wonderbox gentilesa del nostre col·laborador CONSTRUCCIONS JID?
Doncs, has de compartir aquest post, ha de ser el post original de la pàgina de la Milla de Sidamon i no el d'un amic i/o d'una altra pàgina. I una vegada ho hagueu fet, heu d'etiquetar en un COMENTARI a qui us agradaria veure córrer la Milla de Sidamon.
El sorteig serà entre tots/es aquells/es que seguiu aquests passos des del dia d'avui fins diumenge 13 d'agost. Un cop finalitzat el termini sortirà el llistat de totes les persones que hagin seguit aquests passos i posteriorment s'assignaran números del 000 al 999. Pel sorteig utilitzarem els números de la combinació guanyadora del Trio-Loteria de Catalunya del sorteig del dijous 17 d'agost. En cas que no estiguin assignats tots els números i fos un d'aquests els guanyadors del TRIO del dijous, el sorteig es repetiria amb les mateixes bases en el TRIO del divendres, dissabte,... fins que surti una ÚNICA persona guanyadora.
Bona sort!!!